O školi

o nama

Osnovna škola „Knezova Raškovića“ se nalazi u Božetićima u opštini Nova Varoš. Škola je počela sa radom 1988. godine i danas je ona matična škola sa jednim izdvojenim odeljenjem u Ljepojevićima. Ranije je se zvala „Dobrivoje Čkonjević“ i kroz svoj dugi istorijat školuje učenike od 1-8 razreda. To je škola koja se u svakom pogledu trudi da se učenici u njoj intelektualno, emocijalno, socijalno, moralno i fizički razviju u skladu sa svojim uzrastom, interesovanjima i potrebama.

Školska zgrada osnovne škole „Knezova Raškovića“ je savremene gradnje koja ima centralno grejanje, zbornicu i pomoćne prostorije kao i kabinete za svaki nastavni predmet. Ona je opremljena i savremenom digitalnom opremom, digitalnim kabinetom, internetom, malom fiskulturnom salom i prostranim terenima za odbojku, košarku i fudbal.

 Skola Knezova Raskovica Bozetici

Osnovna škola "Knezova Raškovića" u Božetićima

 

U osnovnoj školi „Knezova Raškovića“ nastava se izvodi u mlađim razredima u kombinovanim odeljenjima od 1-4 razreda  i starijim razredima od 5-8 razreda.

U izdvojenom odeljenju Ljepojevići nalazi se četvororazredna škola. Nastava se izvodi u kombinovanim odeljenjema od 1 do 4. razreda. Nastava se odvija u dve učionice. Na raspolaganju je i sala za fizičko vaspitanje. Škola je od 2004. godine renovirana i poseduje sve higijensko-tehničke i druge nephodne uslove za odvijanje nastave.

Đaci osnovne škole „Knezova Raškovića“ su vredni i marljivi đaci u učenju i radu koji svoja znanja stiču uz učenje, rad, druženje i igru. Skoro su svi đaci pešaci i to im ne pada teško jer dolaze u školu sa zadovoljstvom.

Na nogama nose prah predaka.O skoli1

 - Knezova Raškovića -

Grb Knezova Raskovica


Monday the 16th. | © Сва права задржана 2014 | Основна школа „Кнезова Рашковића“ Божетићи | Вебсајт израдио Александар Мутавџић