Избор уџбеника

     

     Избор уџбеника за 2 и 6. разред за школску 2024/2025. годину  


Одлука о избору уџбеника за 2. разред 

Одлука о избору уџбеника за 6. разред 


     Избор уџбеника за 1,3 и 5. разред за школску 2023/2024. годину  

       

Одлука о избору уџбеника за 1. разред 

Одлука о избору уџбеника за 3. разред 

Одлука о избору уџбеника за 5. разред 

 


     Избор уџбеника за 3,4,7 и 8. разред за школску 2022/2023. годину


Одлука о избору уџбеника за 2. разред 

Одлука о избору уџбеника за 4. и 8. разред 

Одлука о избору уџбеника за 7. разред         Избор уџбеника за 3,4,7 и 8. разред за школску 2021/2022. годину

 

          На основу члана 34 став 2. Закона о уџбеницима („Сл. гласник РС“,бр. 27/2018), а у складу са Каталогом уџбеника за трећи и седми разред основног образовања и васпитања, и Каталогом уџбеника за четврти и осми разред основног образовања и васпитања објављених на сајту Министарства просвете, науке и технолошког развоја, Наставничко веће Основне школе ,,Кнезова Рашковића“ из Божетића, је на седници одржаној дана 14.4.2021. године донело следећу одлуку о избору уџбеника за ученике трећег, четвртог, седмог и осмог разреда за школску 2021/2022. годину:


Списак уџбеника за 2021/2022 годину за 3,4,7 и 8. разред.

 

     Министарство просвете, науке и технолошког развоја објавило је, на основу јавног позива, Листу одобрених уџбеника. Листа одобрених уџбеника садржи податке о свим уџбеничким комплетима за сваки предмет. У Листи се за сваку уџбеничку јединицу наведени обим изражен у броју страна и малопродајна цена. Листа одобрених уџбеника доставлјена је свакој основној школи, а доступна је и на интернет станицама:

 http://www.mpn.gov.rs/udzbenici-2/izbor-udzbenika

     За потребе избора уџбеника Министарство је отворило посебну електронску адресу за примедбе и питања ( Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. или на адресу  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ).

Ова адреса је отворена за све просветне раднике, родителје и ученике. О свим, евентуалним, неправилностима и нејасноћама родителји могу обавестити Министарство путем мејла  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. или на адресу  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  или слањем писаног коментара на адресу Министарство просвете, науке и технолошког развоја, Немањина 26, 11000 Београд, са напоменом: За избор уџбеника.

         

Saturday the 22nd. | © Сва права задржана 2014 | Основна школа „Кнезова Рашковића“ Божетићи | Вебсајт израдио Александар Мутавџић