Избор уџбеника

       

        Избор уџбеника за 1. и 5. разред за школску 2018/2019. годину


     У току је поступак избора уџбеника за наредне три школске године, односно за школске 2016/2017,  2017/2018. и  2018/2019. годину, у основним школама Републике Србије. Избор уџбеника реализује се у складу са чланом 33. и 34. Новог Закона о уџбеницима („Службенигласник РС“ број 68/15).

     Министарство просвете, науке и технолошког развоја објавило је, на основу јавног позива, Листу одобрених уџбеника. Листа одобрених уџбеника садржи податке о свим уџбеничким комплетима за сваки предмет. У Листи се за сваку уџбеничку јединицу наведени обим изражен у броју страна и малопродајна цена. Листа одобрених уџбеника доставлјена је свакој основној школи, а доступна је и на интернет станицама:

 http://www.mpn.gov.rs/udzbenici-2/izbor-udzbenika

http://opendata.mpn.gov.rs/listaudzbenika.php

     За потребе избора уџбеника Министарство је отворило посебну електронску адресу за примедбе и питања ( Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. или на адресу  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ).

Ова адреса је отворена за све просветне раднике, родителје и ученике. О свим, евентуалним, неправилностима и нејасноћама родителји могу обавестити Министарство путем мејла  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. или на адресу  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  или слањем писаног коментара на адресу Министарство просвете, науке и технолошког развоја, Немањина 26, 11000 Београд, са напоменом: За избор уџбеника.

         Списак уџбеника за 2019/2020 годину за 1,3,4,5,7 и 8. разред.

Tuesday the 19th. | © Сва права задржана 2014 | Основна школа „Кнезова Рашковића“ Божетићи | Вебсајт израдио Александар Мутавџић