Izbor udžbenika

       

        Izbor udžbenika za 1. i 5. razred za školsku 2018/2019. godinu.


    U toku je postupak izbora udžbenika za naredne tri školske godine, odnosno za školske 2016/2017,  2017/2018. i  2018/2019. godinu, u osnovnim školama Republike Srbije. Izbor udžbenika realizuje se u skladu sa članom 33. i 34. Novog Zakona o udžbenicima („Službeniglasnik RS“ broj 68/15).

     Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja objavilo je, na osnovu javnog poziva, Listu odobrenih udžbenika. Lista odobrenih udžbenika sadrži podatke o svim udžbeničkim kompletima za svaki predmet. U Listi se za svaku udžbeničku jedinicu navedeni obim izražen u broju strana i maloprodajna cena. Lista odobrenih udžbenika dostavlјena je svakoj osnovnoj školi, a dostupna je i na internet stanicama:

http://www.mpn.gov.rs/udzbenici-2/izbor-udzbenika

http://opendata.mpn.gov.rs/listaudzbenika.php

     Za potrebe izbora udžbenika Ministarstvo je otvorilo posebnu elektronsku adresu za primedbe i pitanja ( Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ).

     Ova adresa je otvorena za sve prosvetne radnike, roditelјe i učenike. O svim, eventualnim, nepravilnostima i nejasnoćama roditelјi mogu obavestiti Ministarstvo putem mejla   Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  ili slanjem pisanog komentara na adresu Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Nemanjina 26, 11000 Beograd, sa napomenom: Za izbor udžbenika.

         Spisak udžbenika za 2019/2020 godinu za 1, 3, 4, 5, 7, i 8. razred.

Monday the 16th. | © Сва права задржана 2014 | Основна школа „Кнезова Рашковића“ Божетићи | Вебсајт израдио Александар Мутавџић