Dešavanja

1.4.2019.

desavanja-iconOpštinsko takmičenje za najbolju dečiju karikaturu

                                                        „ MALI PJER“  


   U ponedeljak 01.04.2019.godine u OŠ „ Gojko Drulović“ u Radoinji sa početkom u 15 časova otvorena je izložba radova,dodela diploma i nagrada povodom opštinskog takmičenja za najbolju dečiju karikaturu „ Mali Pjer“,koje je održano u ponedeljak 25.03.2019.godine.Žiri se sastojao od tri člana diplomirani filozof Srećko Gujaničić,akademski slikar Stanko Nikačević i nastavnik likovne kulture Milka Lojaničić.

2   1       

     Učenica naše škole Anđela Popović V1. na opštinskom nivou zauzela je II mesto i plasirala se na okružno takmičenje, koje će se tokom aprila održati u Užicu.

      Učenica je na otvaranje izložbe došla u pratnji svojih roditelja i brata što je za svaku pohvalu. Nastavnik likovne kulture Vesna Milivojević takođe je bila prisutna kao inicijator i jedan od organizatora takmičenja na opštinskom nivou,pa je imala tu čast da svojoj učenici uruči diplomu i nagrade u vidu vaučera za bazen i adrenalin park u hotelu „Panorama“,kao i pribor za likovno tempere i flomastere.Sponzor nagrada je bila Turistička organizacija „Zlatar“,tj njihov predstavnik direktor Branko Pucarević.

3   4

    Učenica je imala priliku da pored izložbe,diplome i nagrada još pogleda zajedno sa svojom porodicom i prezentaciju o srpskim karikaturistima koju je pripremio pedagog škole domaćina Senka Vejsilović.Na kraju su mogli da uživaju u druženju i koktelu oko čega se pobrinuo, inače da sve bude na visokom nivou,  direktor škole domaćina Ivana Đajić.

5

Thursday the 14th. | © Sva prava zadržana 2014 | Osnovna škola „Knezova Raškovića“ Božetići | Website izradio Aleksandar Mutavdžić