Дешавања

1.4.2019.

desavanja-iconОпштинско такмичење за најбољу дечју карикатуру

                                                        "МАЛИ ПЈЕР"  


       У понедељак 01.04.2019.године у ОШ „ Гојко Друловић“ у Радоињи са почетком у 15 часова отворена је изложба радова,додела диплома и награда поводом општинског такмичења за најбољу дечију карикатуру „ Мали Пјер“,које је одржано у понедељак 25.03.2019.године.Жири се састојао од три члана дипломирани филозоф Срећко Гујаничић, академски сликар Станко Никачевић и наставник ликовне културе Милка Лојаничић.

2   1       

   Ученица наше школе Анђела Поповић V1. на општинском нивоу заузела је ИИ место и пласирала се на окружно такмичење, које ће се током априла одржати у Ужицу.

     Ученица је на отварање изложбе дошла у пратњи својих родитеља и брата што је за сваку похвалу. Наставник ликовне културе Весна Миливојевић такође је била присутна као иницијатор и један од организатора такмичења на општинском нивоу,па је имала ту част да својој ученици уручи диплому и награде у виду ваучера за базен и адреналин парк у хотелу „Панорама“,као и прибор за ликовно темпере и фломастере.Спонзор награда је била Туристичка организација „Златар“,тј њихов представник директор Бранко Пуцаревић.

3   4

     Ученица је имала прилику да поред изложбе,дипломе и награда још погледа заједно са својом породицом и презентацију о српским карикатуристима коју је припремио педагог школе домаћина Сенка Вејсиловић.На крају су могли да уживају у дружењу и коктелу око чега се побринуо, иначе да све буде на високом нивоу,  директор школе домаћина Ивана Ђајић.

5

Saturday the 13th. | © Сва права задржана 2014 | Основна школа „Кнезова Рашковића“ Божетићи | Вебсајт израдио Александар Мутавџић