Дешавања

27.01.2019.

desavanja-iconСавиндан


     Наша школа је и ове године, 27. јануара, свечано обележила школску славу Светог Саву. Прослави, која је почела сечењем славског колача, присуствовали су председник општине Радосав Васиљевић, чланови Школског одбора, наствници, запослени у школи, ђаци и њихови родитељи.

12

     После химне,  директорка школе Ана Вјетровић у свом обраћању је поздравила присутне и подсетила на живот и дело Светог Саве. Свечаност је настављена пригодним поетско-музичким програмом под називом „Путем светосавља“. Пропраћене симпатијама и бројним аплаузима, на сцени су се смењивале рецитације, музичке нумере и драмски текстови, које су ђаци ове школе извели под педагошким руководством својих учитеља и наставника: Босиљке Шапоњић, Иване Брајовић, Марице Вуковић, Ивке Милинковић, Цмиљке Маринковић и Данијеле Татовић. Изложбу ученичких радова у холу школе приредила је наставница ликовне културе Весна Миливојевић. 

1

     Овај дан је био прилика за подсећање на пут којим је ишао наш први оснивач школе и чија нас духовна начела, утемељена на просвећивању и знању, воде у будућност.

Слике из галерије

gallerija-icon

Saturday the 13th. | © Сва права задржана 2014 | Основна школа „Кнезова Рашковића“ Божетићи | Вебсајт израдио Александар Мутавџић