Дешавања

05.11.2015.

desavanja-iconДечја недеља


       Као и у већини школа широм Србије и у Основној школи „Кнезова Рашковића“ обележена је Дечја недеља под слоганом „Подршка породици – најбоља подршка деци“.

       Активности које су организоване током Дечје недеље биле су у знаку подршке породици, деци и дечијим правима.

       Организовано је обраћање директора школе Ане Вјетровић као и састанак Ученичког парламента и координатора Мирољуба Стевановића са директором. Разговарало се о правима деце, улози и укључивању родитеља у рад деце и школе.

1


       Инересантан је био повратак родитеља ученика од 1. до 4.разред у школске клупе. Наиме, под организацијом учитељица Босиљке Шапоњић и Иване Брајовић спроведена је радионица „Са родитељима у клупи“, на часу ликовне културе. Од разних јесењих плодова, под вредним и маштовитим рукама деце и родитеља и у веселом расположењу појавиле су се корњаче, зечеви, меде и др.

2  3


       На часовима физичког васпитања наставник Емир Кријешторац је оживео неке већ одавно заборављене игре са ластишом, кликерима и тд.

4


       Библиотекар и наставница музичке културе Цмиљка Маринковић је у библиотеци организовала радионицу „Дрво дечијих права“.

5


      Било је и ту „Писмо мами и тати“, „Поклон другу“.

      На крају је у ходнику школе приређена изложба ученичких радова.

6


       Не мање вредни били су и ученици ИО у Љепојевићима. Заједно са учитељицама Марицом Вуковић и Славицом Гудурић обележили су Дечију недељу.

               7  8

9

Saturday the 22nd. | © Сва права задржана 2014 | Основна школа „Кнезова Рашковића“ Божетићи | Вебсајт израдио Александар Мутавџић