Дешавања

24.5.2019.

desavanja-iconRepubličko takmičenje "Šta znaš o saobraćaju"


     Dana 24. i 25.5.2019. godine održano je državno takmičenje "Šta znaš o saobraćaju" u Beogradu. Na tom takmičenju učestvovala je učenica 5. razreda Tamara Novković u kategoriji "B" devojčice. 

1

2

     Od 27 okruga, isto toliko takmičara u svakoj katogoriji, koji su učestvovali na takmičenju ostavaren je sledeći rezultat:

Tamara Novković - 17. mesto u kategoriji "B" devojčice

Opširnije...

11.5.2019.

desavanja-iconOkružno takmičenje "Šta znaš o saobraćaju"


     Na okružnom takmičenju koje se održalo u OŠ "Sveti Sava" u Bajinoj Bašti ostvareni su sledeći rezultati:

 

Tamara Novković - 1. mesto u kategoriji "B" devojčice

Aleksa Popović - 11. mesto u kategoriji "C" dečaci

1

     Ostvarivši odličan rezultat učenica Tamara Novković uspela je da se plasira na Republičko takmičenje "Šta znaš o saobraćaju".

2   3

Opširnije...

22.4.2019.

desavanja-iconProfesionalna orijentacija


     Tim za Profesionalnu orijentaciju učenika naše škole je 22. aprila 2019. godine prezentovao učenicima osmog razreda informacije o gimnazijama koje imaju IT odeljenja u narednoj školskoj godini. Učenici su ovom prilikom upoznati sa kakrakteristikama ovih odeljenja, prijemnim ispitom, specifičnostima programa, nastavnim predmetima, kao i potrebama IT tržišta i mogućnostima zapošljavanja u ovom sektoru rada.

1   2

18.4.2019.

desavanja-iconPrevencija zloupotrebe psihoaktivnih supstanci


     U okviru rada na prevenciji zloupotrebe psihoaktivnih supstanci sa predstavnicima učenika svih razreda je 18. 04. 2019. realizovana radionica pod nazivom: „Svest o sopstvenom nasilnom ponašanju i besu“. Cilj radionice bio je da učenici nauče da prepoznaju „okidače“ sopstvenog besa i adekvatno ga kanališu. 

1  2  3

Opširnije...

10.4.2019.

desavanja-iconRadionica "Uspešna komunikacija"


     U cilju prevencije pojavnih oblika vršnjačkog nasilja i diskriminacije među učenicima, sa predstavnicima svih odeljenja / razreda, 10. 04. 2019. godine realizovana je radionioca „Uspešna komunikacija“. Osnovni zadatak radionice bio je da učenici upoznaju sredstva uspešne komunikacije, unaprede veštine „ja – govora“, aktivnog slušanja i davanja povratnih informacija.

1   2

Opširnije...

7.4.2019.

desavanja-iconOpštinsko takmičenje "Šta znaš o saobraćaju"


     Na opštinskom takmičenju koje se odžalo u OŠ "Gojko Drulović" u Radoinji ostvareni su odlični rezultati.

1

Tamara Novković - 1. mesto u kategoriji "B" devojčice

Aleksa Popović - 1. mesto u kategoriji "C" dečaci

Ivana Novković - 6. mesto u kategoriji "C" devojčice

6.4.2019.

desavanja-iconOkružno takmičenje iz Srpskog jezika


     Jovana Radišić, učenica petog razreda, je predstavljala našu školu na okružnom takmičenju iz srpskog jezika i književnosti koje je održano u subotu, 6.4.2019. god., u OŠ ,,Nada Matić" u Užicu. 

1

1.4.2019.

desavanja-iconOpštinsko takmičenje za najbolju dečiju karikaturu

                                                        „ MALI PJER“  


   U ponedeljak 01.04.2019.godine u OŠ „ Gojko Drulović“ u Radoinji sa početkom u 15 časova otvorena je izložba radova,dodela diploma i nagrada povodom opštinskog takmičenja za najbolju dečiju karikaturu „ Mali Pjer“,koje je održano u ponedeljak 25.03.2019.godine.Žiri se sastojao od tri člana diplomirani filozof Srećko Gujaničić,akademski slikar Stanko Nikačević i nastavnik likovne kulture Milka Lojaničić.

2   1       

     Učenica naše škole Anđela Popović V1. na opštinskom nivou zauzela je II mesto i plasirala se na okružno takmičenje, koje će se tokom aprila održati u Užicu.

Opširnije...

21.3.2019.

desavanja-iconTim za zaštitu učenika od diskriminacije, nasilja i

zlostavljanja

     

     U školi smo danas delili poruke o prijateljstvu, ljubavi i toleranciji…

 

1  3

Opširnije...

Monday the 16th. | © Сва права задржана 2014 | Основна школа „Кнезова Рашковића“ Божетићи | Вебсајт израдио Александар Мутавџић